Àudio

Tots els àudios

 • Data:
  19 maig 2016
  Tipus:
  Visita guiada

  Visita comentada a càrrec de David G. Torres, comissari de la exposició. Exclusiu per a carnet Amic.

 • Data:
  18 maig 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Alvin Lucier que no vam poder utilitzar en el seu moment. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  18 maig 2016
  Tipus:
  Visita guiada

  Visita a l’exposició Andrea Fraser. L'1% c'est moi a càrrec de Cuauhtémoc Medina, curador en cap del MUAC de Mèxic i comissari de la mostra. L’1% c’est moi aplega una selecció d’obres clau realitzades al llarg de trenta anys de pràctiques crítiques.

 • Data:
  18 maig 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Amb motiu del 85è aniversari d'Alvin Lucier, recuperem una conversa amb Alvin Lucier (realitzada a Boston l’any 2014) on parla, entre moltes altres coses, sobre la necessitat d’escoltar d’una altra manera, sobre els compositors que l’han acompanyat i influït al llarg dels anys o sobre el paper de l’espai i de la tecnologia en el seu ...

 • Data:
  29 abr. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  A SONDES #18, Chris Cutler puja de categoria de la percussió més humil i ens introdueix al món hiperreal de l’alta fidelitat, l’escolta pura i l’exòtica. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  18 abr. 2016
  Tipus:
  Visita guiada

  Àudio de la visita guiada a l’exposició No tinc por de cap mal a càrrec de l’artista, José Antonio Hernández-Díez, i de Latitudes (Mariana Cánepa Luna i Max Andrews), comissaris de la mostra.