Àudio

Tots els àudios

 • Data:
  04 set. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Andrea Fraser que no vam poder utilitzar en el seu moment. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  03 set. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Chris Cutler segueix analitzant la importació d'instruments exòtics, en aquest cas d'Àfrica, en la cerca d'una expressió cultural i política específicament no americana a Amèrica. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  17 ago. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Mircea Cantor parla sobre la seva obra "Chaplet" (2007), sobre l'impacte de les fronteres i la societat de control, i sobre la ressonància poètica de les petjades, els materials i d’altres rastres físics. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  09 ago. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Christoph Draeger que no vam poder utilitzar en el seu moment. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  05 ago. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  En aquest auxiliar, l'exòtica deixa enrere definitivament la seva disfressa kitsch per mostrar una essència revolucionària, abandonant així la documentació avorrida en favor d'una exploració hiperreal de nous timbres, espaialitats impossibles i fragmentació radical. Just el punt en el qual la tecnologia d'enregistrament cobra per fi ...

 • Data:
  02 ago. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Cuauhtémoc Medina que no vam poder utilitzar en el seu moment. Ràdio web MACBA Check out more information about the audio. This program is a Ràdio web MACBA production.