Àudio

Tots els àudios

 • Data:
  02 ago. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Cuauhtémoc Medina que no vam poder utilitzar en el seu moment. Ràdio web MACBA Check out more information about the audio. This program is a Ràdio web MACBA production.

 • Data:
  28 jul. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Andrea Fraser parla sobre els reptes i limitacions de l'activisme cultural, sobre els subcamps de l'art, la relació dels artistes amb el mercat i els models de museu en l'era neoliberal. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  21 jul. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  L'artista suís Christoph Draeger parla sobre desastres, vigilància, còpies i originals, distància crítica, recreacions, capes de significat i provocació. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  19 jul. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Traducció simultània del podcast d'Enric Farrés Duran, realitzada pel mateix artista. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  15 jul. 2016
  Tipus:
  Conferències i debats

  Presentació del cartell de la 12a trobada internacional de poesia d’acció i performance La Muga Caula, obra de l’artista Fluxus Ben Patterson, en el marc d’una taula rodona amb Oscar Abril Ascaso, Lis Costa i Joan Casellas.

 • Data:
  11 jul. 2016
  Tipus:
  Visita guiada

  Visita a càrrec d’Antònia Maria Perelló, conservadora de la Col·lecció MACBA i comissària de l’exposició.